3 jaar garantie op alle horloges – Reserveren van horloges is max 2 uur mogelijk

Over ons

Waar het allemaal begon

In 2009 begon ons avontuur in de levendige Nieuwe Spiegelstraat in Amsterdam, waar onze focus vooral lag op het inkoop van goud en het verkoop van sieraden. Na wat mooie jaren verhuisden we naar een wat groter pand aan de Spiegelgracht. Hier kwam onze naam echt pas tot bloei! We begonnen naast sieraden ook met het verkopen van exclusieve tweedehandse horloges.

Met de tijd groeide onze passie voor speciefieke merken en modellen en ontwikkelden we steeds meer expertise, vooral in het domein van exclusieve Zwisterse vintage horloges. Ons assortiment werd uitgebreid en de collectie steeds groter en uiteindelijk ontgroeiden we onze oude winkel aan de Spiegelgracht.

In 2021 werd het tijd om Spiegelgracht 12 achter ons te laten. We vonden een prachtig pand op Beethovenstraat 7a waar we aanzienlijk meer ruimte hadden voor een groter assortiment. Daarnaast is de winkel nu veel beter bereikbaar en kunnen wij u hier prettige parkeermogelijkheden bieden.

Een passie voor horloges

Onze liefde voor exclusieve horloges komt voort uit passie, vooral voor vintage Rolex- en Cartier-modellen. Toch heeft elk lid van ons team zijn eigen unieke voorkeur en daarmee een bijzondere expertise. Van Patek Philippe tot Omega, wij zijn jouw gepassioneerde gids in jouw zoektocht naar het ultieme horloge.

Een ervaring op maat

Bij de aanschaf van een exclusief horloge hoort een ervaring die net zo
uniek is als het horloge zelf. Wij streven ernaar om deze ervaring op maat
te bieden. Onze horloge-experts staan klaar om u te begeleiden bij het
maken van de juiste keuze of om u van extra informatie te voorzien over
het horloge waar uw interesse naar uitgaat. En zelfs als u niet fysiek bij
ons langs kan komen, geen zorgen! Wij regelen graag een video-call om u
deze ervaring op afstand te bieden.